fbpx
Mestnik
Dogodki Aktualno Novice

Adventni sejem na Glavnem trgu

Zavod za šport, kulturo, turizem in mladino Novo mesto je objavil povabilo za najem sejemskih hišic in stojnic za adventni sejem 2020 v okviru Veselega decembra v Novem mestu. Adventni sejem 2020 bo potekal od 5. do 27. decembra 2020 (z možnostjo podaljšanja do 31. decembra) na Glavnem trgu v Novem mestu.

Za najemnike bo na voljo 6 sejemskih hišic in 15 stojnic, ki bodo razporejene po levi in desni strani trga v skladu z veljavnimi epidemiološkimi ukrepi in usmeritvami. Prodaja na stojnicah in hiškah bo delovala od petka do vključno nedelje med 10. in 19. uro (izjemoma tudi v četrtek, 24. decembra). Zaradi epidemioloških ukrepov in prepovedi zbiranja glasbeni in otroški program nista predvidena. 

Rok prijave je 20. november, prijave pa se zbirajo na elektronskem naslovu: marko.habjan@novomesto.si. Za vse dodatne informacije pa pokličite na telefonsko številko 07 6200 206.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih