fbpx
Mestnik
Aktualno Gospodarstvo Narava & zdravje Zanimivosti & Zabava

Atelje Satin: s Teslino tehnologijo za lepo telo

Dunja Zelenik je svojo podjetniško zgodbo začela pisati leta 2010 v Mariboru, kjer je odprla Atelje Satin, salon za nego telesa. Leta 2021 pa jo je življenje pripeljalo v Novo mesto. Ker ljubezen ne izbira in ne pozna meja, je Dolenjska postala njen dom. Z januarjem pa je odprla tudi kozmetični salon na Ljubljanski cesti 8.

»Ime SATIN je angleško in v prevodu pomeni saten, kot blago, tkanina, v smislu, gladka, lepa, zapeljiva kot saten, blago, ki nežno boža kožo in nas pocrklja. Atelje pa v smislu, ker nekaj novega ustvarimo in /ali preoblikujemo, damo novo podobo (npr. zgladimo gubice na obrazu, naredimo lifting, preoblikujemo telo, odpravimo celulit…),« podjetnica uvodoma pojasni, zakaj je salonu nadela takšno ime.

Ime Satin, kar v prevodu pomeni saten, povzema bistvo salona.

Njeno vodilo je pomagati ljudem do boljšega počutja, doseči najboljšo verzijo sebe. »Dnevno spoznavam nove ljudi in njihove življenjske zgodbe, zato moje delo nikoli ni dolgočasno in enolično. V svojem delu enostavno uživam, rada delam to kar delam in to stranke čutijo. Pri meni se dobro počutijo, se razvajajo, sprostijo od stresa, od tegob vsakdana in nekaj dobrega naredijo zase,« nadaljuje Dunja.

V podjetništvu je treba slediti trendom, kozmetična industrija se hitro spreminja in v Ateljeju Satin temu sledijo. »Zato tudi v imenu uporabljamo »atelje za napredno nego telesa«. Velik poudarek dajem na konstantno izobraževanje in sledenju novim trendom ter postopkom.«

Čudoviti v poletje

Atelje Satin je eden prvih salonov v Sloveniji, ki se lahko pohvali z enim najnovejših aparatov za oblikovanje na svetu – Megashape. Aparat s pomočjo Tesline inovativne elektromagnetne energije učvrsti mišice.

Megashape je vodilni aparat v preoblikovanju telesa na področju ZDA.

»To je sedaj zadnji trend v Ameriki. Ker ima kar 4 ročke, lahko delamo celo telo, učvrstimo trebuh, noge, dvignemo zadnjico, učvrstimo mišice medeničnega dna, kar pomaga pri inkontinenci, posredno učvrstimo vaginalne mišice in zmanjšamo mišično diastazo po porodih. Pas se zmanjša, zožajo in učvrstijo se tudi noge,« doda lastnica salona.

Pred poletjem bi se vsi želeli počutiti malce bolje, kajne? V veliko pomoč pri temu je trenutno najpopularnejši tretma za hujšanje oz. izgubo maščobe – oblikovanje telesa z lipolaserjem, ki daje čudovite rezultate.

»Po 5 terapijah, ki trajajo nekje 70 minut (skupaj z limfno drenažo, stimulacijo mišic in razbijanjem celulita) je v povprečju 5 do 8 cm manjši obseg pasu in do 4 cm zmanjšan obseg nog. Na tem področju imam veliko zadovoljnih strank,« se pohvali Dunja in kot dokaz prilaga fotografije.

Stranka po petih obiskih paketa oblikovanja telesa z lipolaserjem in 6 uporab aparata Megashape.

Če bi želeli nekaj pozornosti nameniti še obrazu, v salonu nudijo tudi ti. Japonski Cosmo lifting by Lone Sorensen – Sorensensistem™. »Po terapiji, ki traja 70 minut, se vidno zgladijo gubice, lička se dvignejo, oči se odprejo in zasijejo, koža dobi prav poseben sijaj, navznoter pa se uravnovesijo hormoni, meridijani, notranji organi in krvožilje. Terapija zagotavlja globoko sprostitev in domov odidemo v svojem mehurčku sreče in blaženosti ter videti nekaj let mlajši. Daje tudi izredno dobre rezultate pri obrazni parezi,« pojasnjuje lastnica.

Pomlajevalni učinki Japonskega Cosmo Liftinga. FOTO: Atelje Satin.

Dunja dodaja, da stranke iz salona odhajajo zadovoljne in z zadovoljstvom pridejo tudi nazaj.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih