fbpx
Mestnik
Atopijski dermatitis
Atopijski dermatitis
Aktualno

Atopijski dermatitis: Vse kar morate vedeti – na enem mestu

Vabljeni na brezplačno dermatološko posvetovalnico, kjer bo v Društvu atopijski dermatitis odgovorili na najbolj pogosta vprašanja, ki se pojavljajo pacientom z atopijskim dermatitisom in njihovim svojcem. Posvetovalnica poteka 24. januarja 2023 v Novem mestu (Smrečnikova ulica 60).

Posvetovalnica se začne ob 17. uri z odgovarjanjem na vprašanja in nadaljuje ob 18. uri z individualnimi posveti, z dermatologinjo dr. Majo Gabrič Zirkelbach.

Možnost boste imeli tudi pogovora na štiri oči z dermatologinjo oz. dermatologom, na posvet se je potrebno predhodno prijaviti na drustvoad@gmail.com.

Na ta isti naslov pa se lahko prijavite tudi na individualni posvet s Špelo Novak, mamico štirih otrok, dveh atopikov, usanoviteljico Društva Atopijski dermatitis, predavateljico, idejno vodjo in organizatorko dogodkov Društva AD, socialno delavko. Špela je v zadnjih letih govorila z več kot tisoč atopiki, pozna vse njihove zgodbe, izkušnje, situacije in seveda lahko še marsikaj pove o svoji.

Vabljeni!

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih