fbpx
Mestnik
VIR: MONM
Aktualno Društva Občina Zanimivosti & Zabava

Bi želeli nastopati v muzikalu?

Zavod Novo mesto in Kulturni center Janeza Trdine razpisujeta avdicijo za sodelovanje v slavnem muzikalu Chicago. Kot eden najuspešnejših broadwayskih muzikalov, njegova slava seže daleč v leto 1975. Prvo premiero koncertne izvedbo Chicago v Kulturnem centru Janeza Trdine pod KCJT produkcijo, napovedujejo v novembru 2022.

V Kulturnem centru Janeza Trdine v Novem mestu načrtujejo premiero in prve ponovitve v novembru 2022 ter tudi gostovanja po Sloveniji. S tem razlogom Zavod Novo mesto ter Kulturni center Janeza Trdine razpisujeta avdicijo za vse, ki bi želeli v muzikalu nastopati. Na avdicijo vabita pevke in pevce, ki jim plesno znanje ni tuje. Iščejo vloge za soliste ženske in moške, ki imajo odrske izkušnje ter pevsko – plesni zbor z odrskimi izkušnjami. Pogoji so predznanje, talent in dobra fizična pripravljenost.

Za vse zainteresirane je razpis oziroma prijava vidna na spletni strani www.kcjt.si, z vsemi kontakti ter pogoji sodelovanja. Rok za prijave je 16. februar 2022. Predvideni datum avdicij pa je 12. marec 2022.

Prvo premiero koncertne izvedbo Chicago v Kulturnem centru Janeza Trdine pod KCJT produkcijo, napovedujejo v novembru 2022.

Prijavnica in razpis z vsemi informacijami ter kontakti se nahaja na spletni strani Zavoda Novo mesto, RAZPIS IN PRIJAVNICA . (https://www.kcjt.si/lepa-kcjt-produkcija/muzikal-chicago ). Za dodatne informacije lahko pišete na elektronski naslov: chicago@novomesto.si

Zgodba muzikala Chicago je čudovit spektakel o ljubezni, prevari, izdaji, intrigah, rivalstvu ter prijateljstvu. Na vsakem koraku postreže s številnimi pevskimi in plesnimi točkami. Muzikal je od premiere leta 1975 doživel nešteto ponovitev in novih produkcij, tokrat bo prvič predstavljen v KCJT produkciji Kulturnega centra Janeza Trdine. Umetniški vodja je koordinator za kulturo, Matevž Novak, producenta predstave sta Bojan Bencik in Domen Bohte, koreografija pa je nastala pod taktirko Mojce Horvat, so zapisali na Mestno občini Novo mesto.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih