fbpx
Mestnik
Aktualno Gospodarstvo

Dan Krkinih priznanj in srečanje z upokojenimi sodelavci

Tradicionalni Dan Krkinih priznanj vsakič znova dokazuje, da krkašice in krkaše po vsem svetu, ne glede na jezik ali državo, združujejo skupno poslanstvo in vrednote. Tudi letos smo izkazali priznanje vsem, ki so s pripadnostjo podjetju, predanim delom in inovativnostjo ter ustvarjalnim in delovnim presežkom prispevali h Krkinim dosežkom. Plakete smo slovesno podelili letošnjim jubilantom, naj sodelavcem in naj vodjem ter sodelavcem, ki so se posebej izkazali na področju inovativne dejavnosti. Poleg tega smo podelili kar dve nagradi mag. Borisa Andrijaniča za izjemne dosežke. Prejeli sta ju direktorica Marketinga mag. Elizabeta Suhadolc in direktorica Upravljanja kakovosti dr. Mateja Vrečer.

»V Krki že od nekdaj poudarjamo močno kulturo skupnih vrednot. Kljub različnim generacijam smo jo znali vedno uporabiti v skupno dobro in rast Krke,« je med drugim poudaril predsednik uprave in generalni direktor Jože Colarič, ki je na osrednji slovesnosti na Otočcu čestital vsem letošnjim prejemnikom Krkinih priznanj in jim izrazil priznanje za njihov prispevek h Krkinemu razvoju.

Jubilej praznuje 675 zaposlenih, v letu 2022 se je upokojilo 105 zaposlenih

Število zaposlenih se nenehno povečuje. Sedanjih skoraj 13.000 zaposlenih je razpršenih v 49 podjetjih in predstavništvih na različnih koncih sveta. Generacije inovativnih in ustvarjalnih zaposlenih so Krki omogočile, da je v 69 letih zrasla v eno največjih in najuspešnejših generičnih farmacevtskih podjetij.

Letos svoj delovni jubilej v skupini Krka praznuje 675 zaposlenih. Od tega jih v skupini Krka 396 dela 10 let, 100 jih je zaposlenih 20 let, 54 jih je Krki zvestih 30 let, 26 jih v Krki dela že 35 let, 99 pa 40 let.

V sredo, 24. maja, torej dva dni pred praznikom krkašic in krkašev, so se na srečanju Krkinih upokojencev zahvalili 105 zaposlenim, ki so se upokojili v letu 2022. Številni med njimi so bili v Krki zaposleni vso delovno dobo. Predsednik uprave se je vsem zahvalil za prispevek k napredku podjetja in jim izročil spominsko darilo.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih