fbpx
Mestnik
Aktualno Dogodki Gospodarstvo

Športni dan v podjetju Krka

Minulo soboto so na igriščih športnega parka na Loki Krkine sodelavke in sodelavci Krke zaključili še eno športno sezono. Športniki so odigrali zaključne tekme odbojke, košarke, nogometa in mnogoboja ter se pomerili v pikadu, orientacijskem teku in veslanju. Tudi tokrat so pokazali svoje talente in kondicijo v različnih športnih disciplinah in dejavnostih ter krepili dobre medsebojne odnose. Najboljšim ekipam in posameznikom so podelili pokale, razglasili pa so tudi najboljšo športnico in športnika leta. Za najmlajše smo tudi letos organizirali Pikove športne igre, ki smo jim pridružili še smučarske skoke na mini Planici. Dogodka pa so se udeležili tudi številni navijači.

V sklopu tekmovanja Izbiramo najboljšo ekipo v športni rekreaciji so potekale tekme v odbojki, nogometu in košarki. Krkaši so se pomerili tudi v pikadu, orientacijskem teku in veslanju. Za ljubitelje hoje so organizirali dva pohoda, krajšega za družine in 10-kilometrskega za bolj vzdržne pohodnike, za rekreativne kolesarje pa tri kolesarske izlete – dva po dolenjski trasi, tretjega pa iz Ljubljane do športnega parka na Loki. Ostali so se lahko preizkusili v vožnji s čolnom ali supom po reki Krki in na plezalni steni.

Najboljšim ekipam so takoj po končanih tekmah podelili pokale. V tekmovalnem delu so bili letos najboljši sodelavci iz organizacijskih enot, združenih v skupino Skupne službe družbe, v množični športni udeležbi, ki se prav tako točkuje, pa so letos pokal prejeli športniki iz Oskrbne verige.

Tudi letos so razglasili naj športnika. Tokrat sta plaketo in posebno Krkino značko prejela Teja Švent, športnica z največ nastopi na Delavskih športnih igrah (DŠI) in največ osvojenimi točkami med vsemi krkaši, in Robert Turk, ki je s svojim osebnim angažiranjem in doseženimi rezultati med najbolj zaslužnimi za Krkine zmage na DŠI, lani pa je bil izbran celo za najboljšega športnika minule, 62. sezone DŠI.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih