fbpx
Mestnik
FOTO: Radio 1.
Aktualno Dogodki Šport

Deželak Junak bo že osmič šel na pot po Sloveniji za dober namen!

Ena največjih tradicionalnih dobrodelnih akcij Radia 1, Deželak Junak, tudi letos bo! Štart osmega Deželaka Junaka bo v sredo 1. junija!

Voditelj Miha Deželak se bo znova podal na pot po Sloveniji, ki ima samo en cilj. Čimveč otrokom omogočiti počitnice na morju, večini od njih celo prvič. Ekipa Denis Avdić Showa je svojemu junaku na prav poseben način sporočila, da se tudi letos podaja na dobrodelno pot.

In to s posebno modno revijo v Dechatlonu, ki bo tudi poskrbel za vse potrebne rekvizite, napitke, dodatke in oblačila ekipe Deželak junak in Radia 1. Tako so se v vlogi manekenov predstavili prav člani njegove spremljevalne ekipe.

»Jaz sem absolutno pripravljen! Ko pogledam obraze moje spremljevalne ekipe, vem, da je to to, da se bliža naša dobrodelna akcija. Komaj čakam, da še jaz oblečem dres in se pridružim tej fantastični ekipi. Že zdaj smo kot eno, vemo za kakšen namen to delamo,« je dejal presrečni Deželak.

FOTO: Radio 1.

Deželak junak je v sedmih letih predvsem s pomočjo poslušalcev Radia 1 zbral 1.795.128,61 evrov za otroke v stiski. Samo lani so zbrali 821.044,72 evrov in več kot 2.500 otrok  je uživalo v nepozabnih morskih počitnicah. Poleg tega pa ta akcija vedno znova pokaže, da se Slovenci znamo povezati, če gre za dober namen in počitnice otrok. Njihovi presrečni obrazi so zagovotovo lep cilj za vse.

Zato se bo tudi letos priljubljeni voditelj na vso moč trudil, da ponovi ali preseže lanski znesek. Z ekipo bo znova doživel ogromno neverjetnih in nepozabnih trenutkov. Z njim bodo kolesarili tako znani Slovenci in Slovenke, kot ostali ljudje, ki se ga vedno razveselijo, ko obišče njihove kraje. Izjemno pa ga bodo veseli otroci, ki ga bodo s plakati pričakali ob cesti in vzklikali njegovo ime. Podprlo ga bo ogromno podjetij in društev ter ostalih organizacij, ki bodo prispevali po svojih najboljših močeh.

Vse to bo zabeleženo na Radiu 1, ter na njihovi spletni strani in socialnih omrežjih. Kaj vse se bo dogajalo na poti, kje bo štart in kakšno bo Deželakovo prevozno sredstvo, pa bodo razkrili v prihodnjih dneh, zato spremljajte Radio 1!

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih