fbpx
Mestnik
nesreča
Aktualno Kronika in policijska poročila

Dve prometni nesreči, v vrtcu je smrdelo po zažganem

Včeraj ob 12.53 sta pri naselju Dolenje Karteljevo, občina Novo mesto, trčili osebni vozili. Gasilci GRC Novo mesto so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulatorja, poškodovanega voznika rešili iz vozila, pomagali reševalcem pri prenosu poškodovane osebe do reševalnega vozila in odstranili vozili s ceste. Reševalci ZD Novo mesto so poškodovanega prepeljali v SB Novo mesto, so sporočili na Upravi za zaščito in reševanje RS.

Ob 18.06 je na cesti Ratež—Dolenje Mokro Polje, občina Novo mesto, padel motorist. Gasilci GRC Novo mesto so zavarovali kraj dogodka ter pomagali reševalcem pri oskrbi in prenosu poškodovanega do reševalnega vozila. Reševalci NMP so ga na kraju oskrbeli in prepeljali v SB Novo mesto.

Danes ob 6.25 so v Šegovi ulici v Novem mestu zaposleni v vrtcu zaznali neprijeten vonj po zažganem in zaradi sproščanja nevarnih plinov zaprosili za pregled in meritve. Gasilca GRC Novo mesto sta zavarovala kraj dogodka, opravila pregled s termovizijsko kamero, izvedla meritve prisotnosti nevarnih plinov ter prezračila prostore. Povišanih koncentracij ni bilo zaznati.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih