fbpx
Mestnik
Rudi Bučar
Aktualno

Istrski trubadur Rudi Bučar prihaja na Muzejske vrtove

Rudi Bučar, istrski trubadur in večkratni zmagovalec festivalov, ki s svojim glasbenim ustvarjanjem že poldrugo desetletje ohranja in plemeniti istrsko kulturno dediščino, bo, skupaj s svojo Bando »kažin delal« na predzadnjem večeru Festivala novomeško poletje, ki se bo zgodil jutri, 26. 8. ob 21. uri na magičnih Muzejskih vrtovih.

 Vsestranski folk glasbenik bo avgustovsko festivalsko popotovanje zaokrožil z brezhibno glasbeno interpretacijo in mojstrsko poetičnostjo. V slovenski Istri ga imajo že za svojega trubadurja; lahko rečemo, da je postal sodobna primorska legenda, v Novo mesto pa bo bosih nog zagotovo prinesel veliko sonca. Ne zamudite izleta na morje doma!
 


Zasedba:
Rudi Bučar − akustična kitara, vokal
Marko Hrvatin − električna kitara, slide kitara
Jan Baruca − električna/akustična kitara, mandolina, ukulele, spremljevalni vokal
Mitja Bobič − klaviature, trobenta, spremljevalni vokal
Tomaž Boškin − harmonika, pozavna, percussion, spremljevalni vokal
Goran Krmac − tuba
Simon Markežič − bas kitara
Marko Toškan − bobni

 
Ker je število vstopnic zelo omejeno, si svojo zagotovite čimprej, saj nakup na licu mesta ne bo mogoč. Vstopnice lahko kupite preko spletne strani www.eventim.si in na prodajnih mestih Eventima po Sloveniji: Petrol, OMV Multitočke, Pošte Slovenije, Delo prodaja (K)kiosk, 3dva trafike, Big Bang, Kompas, Mercator Hipermarketi, Slovenske železnice …)

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih