fbpx
Mestnik
Foto: Siol.net
Aktualno Izlet Kronika in policijska poročila

Iz ambulante pobegnil agresiven pacient

Brežiški in novomeški policisti so včeraj obravnavali eno kršitev javnega reda in miru v zasebnem prostoru ter tri na javnem kraju. Novomeški policisti so iskali agresivnega pacienta, brežiški pa prepoznali starega znanca policije.

Novomeški policisti so že pred pol sedmo uro zjutraj v okolici splošne bolnišnice iskali agresivnega pacienta, ki je pobegnil iz obravnave v ambulanti in se bos odpravil po mestnih ulicah.

Policisti so ga izsledili, in ker ni šlo drugače, vklenili in predali v oskrbo zdravstvenim delavcem. Zaradi nedostojnega vedenja so mu napisali plačilni nalog za dve kršitve zakona o javnem redu in miru.

Razgrajal v trgovini

Brežiški policisti bodo obiskali 25-letnika iz Gazic, ki je kršil javni red in mir v trgovini v Brežicah. Pri tem naj bi bil nesramen do trgovk, varnostnika pa je odrinil in ni upošteval njegovih navodil.

25-letnik je sicer uspel kraj zapustiti pred prihodom policistov, a so po pregledu videonazornih kamer kmalu ugotovili, da gre za starega znanca policije, ki so ga v zadnjih letih že petnajstkrat ovadili zaradi sumov različnih premoženjskih kaznivih dejanj, večkrat pa tudi uvedli postopek zaradi prometnih prekrškov, sporoča PU Novo mesto.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih