fbpx
Mestnik
Dogodki Aktualno Šport

Izjemna nedelja za mladince Adrie Mobil

Kolesarji Adrie Mobil so z odliko odpeljali državno prvenstvo v Škofji Loki in tako pri mlajših kot pri starejših mladincih slavil naslov prvakov, za to sta poskrbela Žak Eržen in Adam Jordan.

Mladinci, ki jih vodi Josip Radaković, letos res dirkajo izvrstno, na vseh dirkah slovenskega pokala so prevladovali in zato so na krožno dirko v Škofjo Loko prišli kot glavni favoriti za dres državnega prvaka. 

Dirka je bila še težja zaradi dežja, nizkih temperatur in spolzkih cest, a to Novomeških kolesarjev ni ustavilo. Pri mlajših mladincih je naslov prvaka slavil Žak Eržen, tretji pa je bil Aljaž Turk, ki je dopolnil ekipni uspeh mlajših mladincev.

Še bolj dominantni so bili starejši mladinci, ki so taktično perfektno odpeljali dirko. Adam Jordan je s samostojnim pobegom zmagal, privozil si je več kot minuto in pol naskoka, njegovi ekipni kolegi pa so v ozadju nadzorovali glavnino. 

Na koncu sta v ciljnem šprintu Jordanovo zmago dopolnila še Žiga Piskule in Jaka Špoljar z drugim in tretjim mestom, vsa tri odličja so torej odpotovala na Dolenjsko

Kolesarki klub Adria Mobil

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih