fbpx
Mestnik
Aktualno Novice Zanimivosti & Zabava

Javna dražba FURS-a v Drgančevju

Finančna uprava Republike Slovenije 13. 5. 2023 razpisuje javno dražbo različnih rabljenih stvari, od koles, motornih koles, skirojev, ročno uro, fotoaparat, žlico bagerja, mizo za namizni tenis in bencinski agregat.

Stvari se prodajajo posamično (vsak predmet posebej) po priloženem seznamu najdenih stvari, po načelu videno-kupljeno, predmeti so brez garancije, reklamacija po prevzemu ni mogoča. Pogoj za udeležbo na javni dražbi najdenih stvari je predhodna registracija udeležencev pri davčnem organu na mestu izvedbe javne dražbe. Udeleženec javne dražbe izkaže svojo identiteto z osebnim dokumentom. Registracija udeležencev je možna od 8:30 dalje na dan izvedbe javne dražbe. Oseba, ki se predhodno ne registrira, na javni dražbi ne more sodelovati.

Dodatne informacije lahko dobite v poslovnem času finančnega urada v ponedeljek, torek in četrtek od 8.00 do 15.00, v sredo od 7.00 do 17.00 in v petek od 8.00 do 13.00 na telefonske številke 031-331-248 in 031-331-045 do dneva dražbe.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih