fbpx
Mestnik
Aktualno Kronika in policijska poročila

Kraje na deloviščih in zaseg imitacije pištole

Policistu PP Novo mesto so na deloviščih v Šmihelu in v Irči vasi obravnavali kaznivo dejanje tatvine. Včeraj pa so posredovali še v trgovskem centru in mladoletniku zasegli imitacijo pištole.

Na delovišču v Šmihelu je med 5. 3. in 7. 3. nekdo vlomil v zabojnik in dva avtomata s hrano in pijačo. Iz zabojnika je odtujil okoli dvesto metrov električnih vodnikov ter z vlomom in tatvino povzročil za okoli 2100 evrov škode.

Med 5. 3. in 7. 3. je na delovišču v Irči vasi v Novem mestu neznanec vlomil v zabojnik. Odtujil je električne vodnike in gorivo iz rezervoarja delovnega stroja. Z vlomom in tatvino je izvajalca del oškodoval za okoli 550 evrov.

Mladoletniku zasegli imitacijo pištole

Policiste PP Novo mesto so okoli 17. ure poklicali na pomoč iz trgovskega centra v Novem mestu, kjer naj bi mlajši moški z razkazovanjem pištole vznemirjal zaposlene in obiskovalce. Takoj so se odzvali in 14-letnega
kršitelja izsledili. Zasegli so mu imitacijo pištole in o kršitvi obvestili starše. Zoper mladoletnega kršitelja bodo na  pristojno sodišče podali obdolžilni predlog zaradi kršitve javnega reda in miru.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih