fbpx
Mestnik
Aktualno Namizni tenis Šport

Krkin talent: tokrat je to tudi Tija Kastelic

29. 3. 2023 je v prostorih Krke d. o. o. potekalo že 17. srečanje Krkinih sponzorirancev, zaključila pa se je tudi akcija Krkin talent leta 2022. Zelo lepo obiskana prireditev je znova navdušila in nekaterim udeležencem bo ostala v zelo lepem spominu.

Naziv Krkin talent leta 2022 je osvojili četverica mladi, med njimi je tudi Tija Kastelic, ki je bila deležna toplega aplavza navzočih, predvsem pa ostalih mladih krkašev iz NTK Krka Novo mesto. Do zdaj je osvojila okoli 120 medalj in pokalov. Na mednarodni ravni je bila dvakratna skupna zmagovalka pokala Alpe Adria v svoji kategoriji, osvojila je tudi pokale na številnih državnih prvenstvih. Poleg tega je dvakratna skupna zmagovalka tekmovanja namiznoteniške zveze MRNTZ (sklop šestih/sedmih turnirjev v Sloveniji) v svoji kategoriji. Tudi v tej sezoni ji gre odlično, saj je do zdaj osvojila vse tri turnirje. Preteklo sezono je bila najmlajša stalna članica v 1. prvi članski namiznoteniški ligi za ženske.

Krkino zahvalo za uspešno mentorsko delo, zlasti pa za dolgoletno vodenje kluba ter za izjemen prispevek na področju športa je v ostri konkurenci ob osmerici zagnanih športnih delavcev prejel tudi predsednik NTK Krka Novo mesto Jernej Jedlovčnik. Pred leti je že ‘oddelal’ štiriletni mandat na čelu NTK Krka Novo mesto in ga po dogem času uspešno ponovil.

NTK KRKA.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih