fbpx
Mestnik
Aktualno Društva Rokomet Šport

Krkina vrata bo zaklenil Jure Blaževič

Rokometašem Krke se bo v naslednji rokometni sezoni 2022/23 poleg Blaža Nosana pridružil še vratar Jure Blaževič. 27-letni Dobovčan je zvestobo klubu obljubil za leto dni z možnostjo podaljšanja. 

Novomeška ekipa MRK KRKA se vse bolj spogleduje s povratkom v najkakovostnejši tekmovalni rang- 1. NLB ligo. Trener krkašev Mirko Skoko pa že pred koncem prvenstva sestavlja ekipo za prihajajočo sezono. Potem ko se je za sodelovanje že odločil Ribničan Blaž Nosan, pa bo dres MRK KRKA v sezoni 2022 /23 oblekel še en nadarjen in izkušen vratar, ki je trenutno član RK Dobova. Gre za 27- letnega Jureta Blaževiča, ki v tem športu vztraja že polnih petnajst let.

»Razmišljal sem o neki novi sredini, novem okolju in se na koncu po pogovoru s trenerjem Krke Mirkom Skokom odločil, da prihodnje leto sodelujem s tem klubom. Gre za urejen, ekonomsko stabilen klub in verjamem, da bom s svojimi dosedanjimi izkušnjami pripomogel ekipi po svojih najboljših močeh«, je ob podpisu pogodbe povedal Blaževič, ki je svoje prve rokometne izkušnje začel nabirati v matičnem klubu RK Dobova, za katerega dres je nosil trinajst let, vmes pa je bil dve sezoni ( 2018/19 in 2019/20) še član Rokometnega kluba Krško.

FOTO: MRK KRKA.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih