fbpx
Mestnik
Šport

Mladi Krkaši uspešno zastopali klubske barve

V nedeljo, 26. 1., so se s turnirja, ki je ta konec tedna potekal v Reki, vrnili mladi rokometaši MRK KRKA. Že tradicionalno so se udeležili dogodka, ki ga vsako leto zadnji konec januarja organizira hrvaški klub RK Trsat Rijeka, na njem pa nastopajo najboljše ekipe iz Hrvaške, Madžarske in Slovenije v treh starostnih kategorijah, letnikov 2004, 2006 in 2008.

Moški rokometni klub Krka je zastopalo enajst rokometašev letnika 2006 in mlajših, ki so na omenjenem turnirju odigrali 6 tekem; z dvema zmagama in štirimi porazi so Krkaši v močni konkurenci zasedli končno 7. mesto. »Glede na to, da smo na turnir odšli močno zdesetkani zaradi bolezni, smo kljub temu prikazali dobre igre. Konkurenca je bila res močna, pomembno je, da so fantje pridobili nove izkušnje, se družili z ostalimi vrstniki in stkali nova prijateljstva,« je po turnirju misli strnil trener Iztok Adamčič, ki je pohvalil tudi starše, ki so s tribun bodrili mlade rokometaše.

Na turnirju v Reki so barve MRK KRKA zastopali Bine Zajc, Jakob Cesar, Domen Janežič, Maj Nemanič, Nik Bartolj, Matic Derganc, Jan Smolič, Aljaž Golob, Jakob Ščuka, Maks Zorman in Anže Blažič ter trenerja Iztok Adamčič in David Lipoglavšek.

Odigrane tekme in rezultati:

RK Trsat- MRK KRKA 12: 15

MRK KRKA- RK Rudar 16: 25

MRK KRKA- RK Valpovka 19: 23

PPD Zagreb- MRK KRKA 21:12

RK Koprivnica- MRK KRKA 14:12

Tekma za 7. mesto:

RK Radovljica- MRK KRKA 11:19

Renata Pršina Jug, MRK Krka

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih