fbpx
Mestnik
Aktualno Dogodki Novice Zanimivosti & Zabava

Mojstri na dolenjskem: Kako do dobrega izvajalca za gradnjo, obnovo v jugovzhodni Sloveniji (Novo mesto, Grosuplje, Trebnje, …)?

Ko iščete dobrega izvajalca za gradnjo in obnovo, ki vam bi pričaral dom, ki ste si ga vedno želeli, je potrebno upoštevati več dejavnikov. Čeprav med ponudniki na dolenjskem najdemo kar nekaj gradbenikov, bodite dosledni in izberite preverjenega. Četudi je sprva dražji, boste na koncu prihranili. Čas, denar in slabo izkušnjo.

Tokrat smo se osredotočili na mojstre na dolenjskem koncu Slovenije – torej v Novem mestu, Grosuplju do Kočevja in okolici.

S področja gradnje in obnove imajo dolgoletne izkušnje

Vaše sposobnosti se z večletnim delom na nečem nenehno izboljšujejo. Čedalje bolj ste kos nalogi in boljši je končni rezultat. Enako lahko rečemo za gradnjo in obnovo hiše. Več kot bodo imeli izkušenj na področju gradnje stanovanj, boljši bodo rezultati njihovega dela.

Zato se pri odločanju o tem, kdo bo odgovoren za gradnjo in obnovo hiše, obnite na preverjene izvajalce. Pomembno je, da ste seznanjeni s časovnimi roki, gradbenim materialom in drugimi ključnimi dejavniki, ki vplivajo na gradbeni proces. Te dni bodite pozorni tudi na moebitne anekse v pogodbi, ki bi izvajalcem dajali možnpst višanja cen tekom gradnje. Saj veste, cene gradbenega materiala se hitro spreminjajo. Hkrati pa je zaradi zasedenosti izvajalcev potrebno le-te kontaktirati dovolj prej, da bo izvedba najbolj optimalna in v časovnem okvirju, ki ste si ga zamislili.

Spodaj je seznam nekaj znanih mojstrov na področju Dolenjske, ki slovijo po uspešnih gradbenih delih. Sem štejemo storitve, kot so zidarstvo, gradnja hiše na ključ, prenova stanovanja, pohištvo po meri, zaključna dela v gradbeništvu, obnova parketa in druge …

VRRINI D.O.O., OBNOVA KOĆEVJE D.O.O., ZIDARSTVO IN FASADERSTVO – SARAMATI ADEM S.P., HARCO D.O.O., ZORAN VUKOVIĆ S.P., GRADBENIŠTVO GOGI S.P., ŠTOLGA, GRADBENO PODJETJE, D.O.O., AGM ANŽUR, AVTOPREVOZNIŠTVO, GRADBENIŠTVO IN TEŽKA GRADBENA MEHANIZACIJA D.O.O., ZIDARSTVO IN FASADERSTVO ELVIR HODŽIČ S.P., GRADBENIŠTVO IN PREVOZI KREGEL ANTON KREGEL S.P., GRADBENA DELA RUDI BLAŽIČ S.P., GRADBENA MEHANIZACIJA IN AVTOPREVOZNIŠTVO JANEZ MALENŠEK S.P.

Ostale kvalitetne in preverjene ponudnike za gradbena dela lahko preverite na omisli.si/gradnja-obnova. Tu boste našli tudi ponudnike na področju Ribnice, Kočevja, Grosuplja, Krškega, Metlike, Črnomlja, Trebnjega Semiča in ostalih Dolenjskih krajev.

Imajo velik ugled v svetu gradnje in obnove

Čeprav so dolgoletne izkušnje odlična kakovost, to ne pomeni nič, če vaš gradbenik nima dobrega slovesa med ponudniki gradnje in obnove. Morda so odlični pri gradnji, vendar če ne upoštevajo potreb svojih strank morda ne boste želeli sodelovati z njimi. V nasprotnem primeru lahko gradnja sanjskega doma postane prava nočna mora, česar ne želite. Pri gradnji in obnovi so ponekod potrebna tudi slikopleskarska dela, zato je potrebno, da tudi na tem področju najdete strokovnjaka.Na Dolenjskem boste med drugimi mojstri našli tudi te: ZLATKO MAVRIN S.P., GRADBENIŠTVO, MARJAN KLAJNŠEK S.P., HALOKNAUF, ZAKLJUČNA GRADBENA DELA, ROK GROZNIK S.P., ČOPIČ DEKOR JANKO ZUPANČIČ S.P., CVETO KRISTAN S.P., ZAKLJUČNA GRADBENA DELA MANUEL GRIČAR S.P., URBING GRADBENI INŽENIRING D.O.O., DOMUS – GRADBENIŠTVO, PROJEKTIRANJE, SVETOVANJE, NADZOR MITJA DREŽA S.P., SLIKOPLESKARSTVO MATPLESK MATJAŽ LEVSTEK.

S.P., DOMKOLOR, PLESKARSTVO IN ZAKLJUČNA DELA V GRADBENIŠTVU, D.O.O., FOOCUS D.O.O.

Pomembno je, da lahko dela, kot so adaptacija kopalnice, polaganje laminata, talno gretje ali polaganje kamna oziroma tapet, zaupate nekomu, ki se na to zares spozna.

> PREBERITE TUDI: NAJBOLJŠI MOJSTER 2020/2021: SEZNAM TOP OBRTNIKOV, IZVAJALCEV IN PONUDNIKOV STORITEV (GRADNJA / OBNOVA)

Ponosni so na svoja gradbena in zaključna dela, kot sta keramičarstvo in steklarstvo

Ko nekdo ve, da je dober v tem, kar počne, bo to lahko pokazal s svojim delom. Če je bila njihova gradnja ali obnova objekta uspešna, se bodo z njim z veseljem pohvalili. Izberite gradbenika, ki je ponosen na svoje delo in to upravičeno.

Poleg gradnje in obnove hitro pridemo tudi do zaključnih del. Med njimi spadajo tudi keramičarstvo za polaganje ploščic. Izvedbena dela v okviru keramičarstva obsegajo vse od polaganja stenske keramike, polaganja stenskih ploščic do talnih keramičnih ploščic in polaganja keramike na terasi. Pogledali smo, kateri so najboljši mojstri v okolici Grosuplja, Trebnjega in do Novega mesta.

Takšni mojstri so npr: KERATOP – KERAMIČARSTVO RADOSLAV TOPIĆ S.P., POLAGANJE KERAMIKE IN KAMNA KRANJ JOŽE S.P., MOJSTER AS – HIŠNI SERVIS ALE ŠTEBLAJ S.P., ZIDARSTVO – FASADERSTVO, MILAN PAJK S.P., VLADO ZIDARSTVO IN POLAGANJE KERAMIČNIH PLOŠČ VLADO HAJDAROVIĆ S.P., KERAMIČARSTVO RIFELJ OBLAGANJE TAL IN STEN TEODOR RIFELJ S.P., MAKER, SPLOŠNO GRADBENIŠTVO, KERAMIČARSTVO IN TRGOVINA D.O.O.

In tudi drugi mojstri, med drugimi tudi nekaj večjih znamk za okna in vrata: M SORA, AJM OKNA, INTERNORM, BAYER, NAGODE, SATLER, VELUX, OBI OKNA INLES, INPLAST, MARLES, GAŠPER, ACTUAL, MEDLE, OKNA VRANEŠIČ, SECOM.

So pošteni in upoštevajo želje strank pri svojem delu

Pri nakupu storitev po meri veliko vlagate. Zato potrebujete gradbenika, ki je pošten in vnaprej z vami v celotnem procesu. Ko skupaj načrtujete, bi morali imeti do konca pogovora v smislih jasen cilj, da boste vedeli, kaj lahko pričakujete drug od drugega. Pri razpravljanju o korakih, ki jih je treba sprejeti, ne sme biti nič nejasnega, predvsem glede stroškov.Verjamemo, da ste tudi sami že pogooglali in preverjene ponudnike našli tudi tam. V kolikor pa si želite najti še nekaj več povpraševanj in preverjenih ponudnikov, jih najdete na omisli.si/gradnja-obnova.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih