fbpx
Mestnik
Policija.si.
Policija.si.
Aktualno Kronika in policijska poročila

Na Obrežju najdena mrtva ženska

Danes, nekaj minut pred 8. uro so bili policisti obveščeni, da se na Obrežju na parkirnem prostoru za tovorna vozila mejnega prehoda nahaja oseba, ki ne kaže znakov življenja. Policisti so takoj odšli na kraj, zavarovali so območje, na kraj so bili poklicani tudi reševalci.

Ti so potrdili smrt ženske, na truplu pa ni bilo ugotovljenih znakov nasilja. Zdravnik iz Splošne bolnišnice Brežice je za pokojno odredil sanitarno obdukcijo, na podlagi katere bo znan vzrok smrti. Reševalci so v bolnišnico zaradi slabega počutja odpeljali tudi enega od dveh državljanov Kitajske, ki sta se nahajala ob mrtvi ženski in za katera domnevamo, da so potovali skupaj.
Na kraj je bila napotena ogledna skupina Sektorja kriminalistične policije PU Novo mesto. Kriminalisti so opravili ogled in nadaljujejo z intenzivno kriminalistično preiskavo. S pomočjo prevajalca bodo opravili razgovore z državljanoma Kitajske in poskušali ugotoviti vse okoliščine, identiteto pokojne in njuno identiteto. O ugotovitvah bodo po zaključeni preiskavi seznanili pristojno tožilstvo.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih