fbpx
Mestnik
Aktualno Dogodki Kronika in policijska poročila

Na Šmarješki cesti trčil v peško in odpeljal

Lažje poškodovan voznik osebnega avtomobila

Policisti  PP  Črnomelj  so  bili  nekaj  pred  9. uro obveščeni o prometni nesreči  v  kraju  Maverln.  Opravili so ogled in ugotovili, da je 34-letni voznik  osebnega  avtomobila  pri vožnji po klancu navzdol na zasneženem in spolzkem  vozišču  izgubil  oblast  nad  vozilom,  zapeljal  s  ceste in se
prevrnil.  Lažje poškodovanega voznika so reševalci oskrbeli in odpeljali v bolnišnico.

Trčil v peško in odpeljal s kraja nesreče

Okoli  15.  ure  se  je zgodila prometna nesreča na Šmarješki cesti v Novem mestu. Po prvih ugotovitvah policistov je voznik osebnega avtomobila znamke Audi  zavijal  levo  in  na  prehodu za pešce trčil v peško, ki je pravilno prečkala  cesto. 29-letna peška se je v nesreči lažje poškodovala, oskrbeli so  jo v zdravstvenem domu. Povzročitelj je po nesreči nadaljeval z vožnjo, vendar  so  policisti  ugotovili  njegovo  identiteto.  Vse  okoliščine  še preverjajo in bodo zoper povzročitelja ustrezno ukrepali.

Kršitelju zasegli avtomobil

Metliški  policisti  so  v  noči  na  3. 12. v Štrekljevcu ustavili voznika osebnega  avtomobila,  ki  sprva  ni  upošteval  znakov,  s  katerimi so ga ustavljali  in  je  nadaljeval  z  vožnjo.  Med  postopkom so ugotovili, da 21-letni  voznik  nima veljavnega vozniškega dovoljenja, vozil pa je osebni avtomobil znamke Mercedes na katerem ni bilo nameščenih registrskih tablic. Vozilo so mu zasegli, zaradi kršitev cestno prometnih predpisov in Zakona o nalezljivih   boleznih  izdali  plačilni  nalog  in  na  sodišče  naslovili obdolžilni predlog.

Vlom

V  Zalogu  na  območju PP Novo mesto je med 2. 12. in 3. 12. nekdo vlomil v skladiščne  prostore  podjetja  in  odtujil  plošče in nerjaveče pločevine. Škode je za okoli 7000 evrov.

Alenka Drenik, PU Novo mesto

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih