fbpx
Mestnik
Aktualno Dogodki Novice

Ninette s tretjim singlom: PUSTI MI s prepoznavnim Guštijevim pečatom

Novi singel šentjernejske pevke Ninette, katerega avtor je Miha Guštin – Gušti, govori o prebujanju, pa ne le narave kot take. O dušnem tavanju, ki si ga moramo dovoliti in se mu prepustiti, da najdemo tisto ključno esenco, ki se skriva v človeški večplastnosti. »Nit pesmi je želja mlade ženske, ki hoče od življenja maksimalno največ in jo vleče v svet,« še doda Miha Guštin Gušti.

NINA in GUŠTI, NINA in KONJI

Nina in Gušti sta svojo glasbeno popotovanje začela na odrih, saj Nina na koncertih z bendom prepeva njegove avtorske skladbe. Navdušenje nad njenim glasom, pa tudi stasom (njen prihod na oder Gušti vedno napove z »dolge noge iz Šentjerneja«),  je rodilo tudi idejo o avtorskem projektu, ki se je pri Nini, zdaj umetniško Ninette, začel s skladbo Plešem sama in nadaljeval z Guštijevo skladbo Sladki greh. V njegovem prepoznavnem stilu pa danes predstavljamo njen tretji singel Pusti me, ki odseva tako njegove, predvsem pa Ninine odtenke osebnosti.

V videospotu lahko tako vidimo tudi njej ljube konje, saj se doma v Šentjerneju ukvarjajo z rejo plemenskih konj. Kontrastno se povezava človek – konj v videospotu nekje proti večeru ujame z urbano razposajenim mood-om. Bose noge in superge zamenjajo salonarji z visoko peto, Nina pa zažari v roza zeleni kreaciji priznane modne oblikovalke Anje Medle.

» Z Nino sem predvsem sodeloval na živih nastopih, kjer je v moji glasbeni ekipi prepevala ženske vokale iz obdobja, ko sem pisal komade za Polono Kasal in Emo Gagro. » Avtor glasbe in besedila Miha Guštin Gušti


Skladbo so ustvarili:

Vokal: Nina Radkovič – Ninette
Besedilo in glasba: Miha Guštin Gušti
Spremljevalni vokali: Ninette, Tomislav Jovanović Tokac
Bobni: Stephan Emig
Bas kitara: Jani Hace
Kitare: Borut Perše, Jani Hace
Klaviature: Dejan Slak, Jani Hace, Igor Ilić
Producent, aranžma, mix: Igor Ilić
Mastering: Darius van Helfteren (Amsterdam Mastering)
Video produkcija: Maj Valerij
 
Skladba je izšla pri produkcijski hiši in založbi Inja music records iz Novega mesta (Anja Pavlin & Igor Ilić)

Avtor fotografije: Luka Kaše
 

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih