fbpx
Mestnik
VIR: MONM.
Aktualno Šport Zanimivosti & Zabava

Novo vadbišče v Ragovem logu

Novomeški mestni gozd Ragov log, ki ga od starega mestnega jedra loči le reka Krka, velja za priljubljeno lokacijo za sproščanje in rekreacijo v objemu narave. Odslej bo mestni gozd še atraktivnejši za obiskovalce, saj sta Krajevna skupnost Majde Šilc in Krajevna skupnost Center Novo mesto ob podpori Mestne občine Novo mesto v Ragovem logu postavili nove vadbene naprave.

Projekt predstavlja zgleden primer sodelovanja dveh krajevnih skupnosti, ki želita s postavitvijo vadbišča prispevati predvsem k zdravemu življenjskemu slogu meščanov.

Nove vadbene naprave v vrednosti skoraj 20.000 evrov, pri čemer je polovico sredstev prispevala novomeška občina, preostanek pa obe krajevni skupnosti, so na današnjem odprtju že preizkusili člani Gimnastičnega društva Novo mesto, uradno pa so jih namenu predali župan Mestne občine Novo mesto Gregor Macedoni, predsednik Krajevne skupnosti Center Novo mesto Matija Škof in predsednik Krajevne skupnosti Majde Šilc Adolf Zupan. Ob tem so si bili enotni, da Ragov log upravičeno velja za ponos Novega mesta, z novo pridobitvijo pa bo še privlačnejši za vse ljubitelje rekreacije na prostem in kot stičišče vseh generacij.

VIR: MONM.

 

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih