fbpx
Mestnik
Aktualno Dogodki PR Zanimivosti & Zabava

Novomeški Cineplexx jutri ponovno odpira dvorane

V petek, 19. novembra Cineplexx NOVO MESTO ponovno odpira vrata svojih kinodvoran. Ob otvoritvi se na velika platna predpremierno vrača nadaljevanje kultne znanstveno-fantastične franšize – akcijska komedija IZGANJALCI DUHOV: ZAPUŠČINA. Ljubitelje kina bo razveselila tudi aktualna pestra filmska ponudba.

Filmske navdušence že v petek, 19. novembra čaka pester filmski program. Akcijska komedija IZGANJALCI DUHOV: ZAPUŠČINA bo razveselilatakooboževalce legendarnih izganjalcev duhov, kot vse ljubitelje komedije. Tajni agent James Bond v akcijskem trilerju NI ČAS ZA SMRT. Nadaljevanje velikega regionalnega filmskega hita in sage o Petru Marašu iz leta 2018 -srbska kriminalna drama JUŽNI VETER: POSPEŠEK. Epska pustolovščina DUNE PEŠČENI PLANET, adaptacija znanstvenofantastične klasike Franka Herberta z izjemno igralsko zasedbo. VEČNI, nov Marvelov film o superjunakih, ki so se skrivali tisoče let in se morajo ponovno združiti, da bi ohranili življenje na Zemlji. Najmlajše bo navdušila strašljiva in priljubljena družina, ki se vrača v nadaljevanju animirane pustolovščine PRI ADDAMSOVIH 2, animirana komedija MALI ŠEF: DRUŽINSKI POSLI ter priljubljeni junaki na štirih tačkah TAČKE NA PATRULJI: FILM.

Konec leta prinaša pester filmski izbor

Na velika platna v četrtek, 25. novembra prihaja kriminalna drama z naslovom HIŠA GUCCI, režiserja Ridleya Scotta, ljubitelji Mervelovih superjunakov zagotovo ne bodo zamudili filma SPIDER-MAN: NI POTI DOMOV (16. december). Kultna franšiza MATRICA je končno dobila nadaljevanje; v vlogah Nea in Trinity se bosta ponovno združila izjemna Keanu Reeves in Carrie-Anne Moss – MATRICA OBUDITEV (23. december). Najmlajši pa komaj čakajo pevske talente, ki so se nam s svojimi izjemnimi glasovi pred petimi leti vtisnili v spomin, sedaj pa se vračajo v še večjem spektaklu v drugem delu animirane pustolovščine ZAPOJ 2 (9. december).

Varno v kino

V Cineplexx kinih skrbimo za vse potrebne ukrepe, skladno s priporočili NIJZ. Vse obiskovalce kina prosimo, da so odgovorni in se držijo vseh priporočil. V skladu s trenutno veljavnimi ukrepi v kinodvoranah za obiskovalce velja t. i. PCT pogoj (preboleli, cepljeni ali testirani), razen za mlajše od 12 let, v vseh prostorih kina je ves čas obvezna uporaba mask.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih