fbpx
Mestnik
Foto: NTK Krka.
Šport Namizni tenis

NTK Krka: Zlato za Kim Kastelic

Na tradicionalnem ljubljanskem turnirju bili tudi Krkaši, dekleta pa uspešnejša. Lep uspeh sta dosegli še Tina Cafuta in Tija Kastelic.

Ljubljana, 9. 2. 2020– Na tradicionalnem že 41. Jakhlovem memorialu v Ljubljani zbralo kar 217 igralcev in igralk iz Slovenije, nekaj jih je prišlo tudi iz sosednjih držav. NTK Krka je na dobro pripravljeno namiznoteniško dogajanje, ki je potekalo tudi pod vplivom velikega Jorgićevega uspeha (2. mesto na ETTU Top 16, v finalu klonil proti Timu Bollu s 4:1), poslala vrsti najmlajših. Tudi tokrat so bile uspešnejša dekleta.

Rezultati dekleta – kadetinje: 1. Kim Kastelic, 2. Tina  Cafuta, četrtfinale Ana Blatnik. Mlajše kadetinje: 3. Tija Kastelic, četrtfinale Zara Judež, nastopila je tudi Veronika Husak.

Foto: NTK Krka.Foto: NTK Krka.Foto: NTK Krka.Foto: NTK Krka.

Dečki so se iz Ljubljane vrnili z manj uspeha, a si vseeno zaslužijo pohvalo. NTK Krka so zastopali Benjamin in Alen Bečirović, Vertuš, Rešetič, Jedlovčnik.

Janez Pezelj, NTK Krka

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih