fbpx
Mestnik
Šport

NTK Krka: Zmagovalni pokal Krkašici Vovkovi

NTK Mengeš, ki vse bolj postaja eno od najbolj prepoznavnih namiznoteniških mest v državi, je v športni dvorani Komenda pripravil članski turnir, ki so se ga udeležili tudi članica in štirje člani NTK Krka Novo mesto.

Med članicami je najboljšo igro v konkurenci 20-ih igralk prikazala Aleksandra Vovk (Krka) in zabeležila nov uspeh na domačih tekmovanjih. Do finala, kjer je zmagala s 4:0, je nanizala še dve zmagi.

Iz Mengša pa so se precej razočarani vrnili člani NTK Krka, ki so bili do sedaj na podobnih turnirjih vajeni številnih zmag, tokrat pa se nihče ni uvrstil na oder za zmagovalce. Za presenečenje je poskrbel Tilen Novak, ki je s 4:3 v klubskem obračunu premagal slovenskega reprezentanta Tilna Cvetka, ki je bil prvi nosilec turnirja in je veljal za prvega favorita. Žal Novak s podobno dobro igro ni nadaljeval. V četrtfinalu ga je s 4:3 premagal kasnejši zmagovalec turnirja veteran Darko Jamšek (Inter Diskont). Izkušeni Jamšek je premagal tudi tretjega krkaša Miho Grampovčnika, ki je začel zelo obetavno (dve zmagi), četrti igralec NTK Krka Aljaš Šmaljcelj pa v 1. krogu turnirja ni našel orožja proti domačinu Erjavcu.

Janez Pezelj, NTK Krka

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih