fbpx
Mestnik
Foto: Maribor24.si
Aktualno Dogodki Kronika in policijska poročila

Odtujili avtomobil Opel na Livadi

Vlomi in tatvine

V  Novem  mestu  je  med  16.30  in  21.  uro  nekdo  izkoristil  odsotnost stanovalcev,  skozi  vrata  terase  vlomil v stanovanjsko hišo in našel ter odtujil denar. Z vlomom in tatvino je povzročil za okoli 3000 evrov škode.

Okoli  17.30 so v Martinji vasi pri Mokronogu neznanci iz bivalne prikolice oškodovancu  odtujili  denar.  Okoliščine  kaznivega  dejanja  policisti še preiskujejo.

Med  20.  11.  in  23.  11.  je  na Livadi v Novem mestu neznanec vlomil na ograjen  parkirni prostor in odtujil osebni avtomobil Opel vectra, kovinsko srebrno-sive barve, letnik 2005, registrskih oznak NM KL-302.

Kršitelja pridržali

Policisti  PP  Novo  mesto  so  nekaj po 19. uri posredovali zaradi spora v naselju  pri  Otočcu. Ob prihodu na kraj so vzpostavili javni red in mir in odvzeli  prostost  17-letniku,  ki  ni  upošteval  njihovih  ukazov  in  je nadaljeval  s kršitvijo. Odpeljali so ga v prostore za pridržanje in zaradi kršitev na sodišče naslovili obdolžilni predlog.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih