fbpx
Mestnik
Aktualno Dogodki Kronika in policijska poročila

Poškodba z motorno žago, uhajal plin

V gozdu poškodoval z motrono žago

Ob 12.12 se je v bližini naselja Visejec, občina Žužemberk, občan v gozdu poškodoval z motorno žago. Reševalci nujne medicinske pomoči ZD Novo mesto so poškodovanega oskrbeli na kraju in ga pripeljali v SBNM.

V kuhinji uhajal plin

Ob 11.12 je v naselju Arto, občini Sevnica, v prostoru kuhinje DUO Impoljca, uhajal plin. Zaposleni so zaprli plinsko požarno pipo, gasilci PGD Sevnica pa so preventivno prezračili prostore in z detektorjem izmerili koncentracijo plina, pri čemer povečane koncentracije niso zaznali.

Pomagali onemogli osebi

V Črnomlju je helikopter Slovenske vojske v spremstvu dežurne ekipe HNMP Brnik poletel v Črnomelj, od koder je odpeljal obolelo osebo v Univerzitetni klinični center Ljubljana. Že dopoldne pa so na ulici Moša Pijade v Črnomlju gasilci PGD Črnomelj ob prisotnosti policije s tehničnim posegom odprli vrata v stanovanje v večstanovanjskem objektu in omogočili vstop reševalcem NMP ZD Črnomelj, da so pomagali onemogli osebi.

K.N.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih