fbpx
Mestnik
policija
Foto: FB PKD
Aktualno Kronika in policijska poročila

PP NM: En hudo poškodovan, en lažje, oba otroka!

Policisti PP Novo mesto so bili nekaj po 18. uri obveščeni o prometni nesreči v Novem mestu. Opravili so ogled, zbrali obvestila in ugotovili, da je za nesrečo odgovoren 84-letni voznik osebnega avtomobila, ki je na prehodu za pešce trčil v otroka, ki je kolesaril v spremstvu starša. Lažje poškodovanega otroka, ki med vožnjo ni imel nameščene zaščitne čelade, so reševalci oskrbeli in odpeljali v bolnišnico. Policisti okoliščine še preverjajo.

Hudo poškodovan otrok

Ob 18. 15 se je zgodila prometa nesreča v Sotelskem na območju PP Krško. Policisti  so ugotovili, da je 22-letni voznik osebnega avtomobila zapeljal na dovozno pot in trčil v otroka, ki je z zelenice nenadoma stekel na dovoz.  Hudo poškodovanega otroka so reševalci oskrbeli, s helikopterjem je bil odpeljan v bolnišnico. Da okoliščine policisti še preiskujejo, so nam javili iz Policijske postaje Novo mesto.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih