fbpx
Mestnik
FOTO: Unsplash.
Aktualno Avto-moto Dogodki Novice Zanimivosti & Zabava

Ure z inštruktorji vožnje za osvežitev znanja CPP

Svet za preventivo in vzgojo v cestnem prometu v Mestni občini Novo mesto za voznike starejše od 65 let organizira dogodek »Ure z inštruktorji vožnje za osvežitev znanja CPP«. Dogodek bo potekal v sredo, 1. junija 2022, s pričetkom ob 9. uri na parkirišču pri Qlandiji (Supernova, Mačkovec). V uri vožnje z inštruktorji šole vožnje Alfa-b bodo imeli udeleženci priložnost nadgraditi svoje znanje ter v praksi spoznati novosti v cestni infrastrukturi in predpisih. Ura vožnje bo izpeljana z osebnim avtomobilom udeleženca in bo prilagojena potrebam posameznikov.

Program bodo na občini sofinancirali v višini 75%. Tako prispevek za udeleženca znaša le 5 € na uro vožnje. Za lažjo organizacijo občina prosi, da najkasneje do vključno četrtka, 26. maja 2022, izpolnite prijavnico dostopno na: https://forms.gle/qYWz7bqpzQFMsxqt5 . Po prijavi boste prejeli več informacij.

V kolikor imate težave z elektronsko prijavo, bo v torek in četrtek med 8. in 10. uro možna prijava na telefonski številki 07 39 39 218, sporoča Mestna občina Novo mesto.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih