fbpx
Mestnik
Aktualno Dogodki Novice Občina

V Portovalu na voljo dodatna parkirna mesta in novo postajališče za avtodome

V Portovalu sta na voljo novo postajališče za avtodome in parkirišče, v sklopu katerega so urejena tudi parkirna mesta za invalide in električna vozila.

Prometni režim na parkirišču za osebna vozila kot na nekaterih ostalih občinskih parkiriščih omogoča brezplačno prvo uro parkiranja.

Nove površine za parkiranje obsegajo 42 parkirnih mest za osebna vozila, 6 parkirnih mest za avtodome, 4 parkirna mesta za invalide in 2 parkirni mesti s polnilnico za električna vozila. 

Prva ura parkiranja na parkirišču za osebna vozila je ob uporabi aplikacije ali poslanega SMS-a zastonj, plačilo pa je sicer potrebno med delavniki med 7. in 17. uro. Coni za mobilno plačevanje sta NM5 za aplikacijo ParkMeWise-avtomobili in 615 za aplikacijo EasyPark-avtomobili.

Postajališče za avtodome je plačljivo vsak dan v tednu, 24 ur na dan, na njem pa je dovoljeno parkirati samo avtodome. Coni za mobilno plačevanje parkiranja avtodomov sta NM6 za aplikacijo ParkMeWise-avtodomi in 616 za aplikacijo EasyPark-avtodom.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih