fbpx
Mestnik
Foto: Občina Mežica.
Aktualno Namizni tenis Šport

V Šentjerneju nov namiznoteniški klub

Januarska napoved, da bo šentjernejska občina in s tem Slovenija dobila nov namiznoteniški klub, je pred uresničitvijo. Ad hoc iniciativni odbor, ki se je po pripravah dokumentov za registracijo zadnjič sestal konec letošnjega aprila, je pripravil vse potrebno za ustanovitev novega športnega društva. Še največji problem je bilo najti primeren prostor za vadbo, ki se bo, kot kaže, s pomočjo občinskih mož, ki imajo veliko razumevanje za ustanovitev, vendarle našel vsaj za najmlajše. Telovadnica OŠ Šentjernej je več kot primeren prostor, kjer bo znanje z najhitrejšo igro na svetu lahko pod strokovnim vodstvom NTK Šentjernej, kot se bo društvo imenovalo, pridobivali v začetku predvsem otroci.

Vabilo na ustanovni društveni zbor, ki bo v četrtek, 4. junija 2020, ob 14.00, na vrtu gostišča Pri upokojencih, so podpisali Marjan Kovačič, Miha Klemenčič in Dušan Pezelj. Upajo, da se bodo zbora udeležili predvsem nekdanji pingponkaši iz šentjernejske občine, kjer so bili svoj čas doma zelo dobri igralci in občani, ki jim namizni tenis predstavlja varno, poceni in zabavno rekreacijo. NTK Šentjernej se bo vključil tudi v Namiznoteniško zvezo Slovenije in tako postal polnopravni član te velike slovenske namiznoteniške družine.

Janez Pezelj,  NTK Krka

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih