fbpx
Mestnik
Aktualno Kronika in policijska poročila

Včeraj zagorelo vozilo, danes ponoči pa hiša

Zagorelo

Včeraj 21. 3. 2023 ob 9.52 je avtocesti Dobruška vas—Smednik, občina Škocjan, zagorelo osebno vozilo. Gasilci GRC Novo mesto in PGE Krško so zavarovali kraj dogodka in požar pogasili. Vozilo je uničeno.

Zagorel je BMW 5 Karavan

Poškodovan motorist

Ob 16.36 se je na cesti Novo mesto–Mirna Peč v bližini odcepa za naselje Kuzarjev Kal, občina Novo mesto, pri padcu poškodoval motorist. Gasilci GRC Novo mesto so zavarovali kraj nesreče ter pomagali pri oskrbi in prenosu poškodovanca do reševalnega vozila. Reševalci nujne medicinske pomoči ZD Novo mesto so ga oskrbeli in odpeljali v Splošno bolnišnico Novo mesto.

Sršeni

Ob 12.55 so v Vandotovi ulici v Novem mestu gasilci GRC Novo mesto odstranili sršenje gnezdo izpod ostrešja stanovanjskega objekta.

Zagorela stanovanjska hiša

22. 3. ob 2.17 je v naselju Pavičiči, občina Črnomelj, gorela stanovanjska hiša. Gasilci PGD Črnomelj, Tribuče in Adlešiči so pogasili požar na objektu velikosti 15 x 6 metrov. Ogenj je hišo uničil. Dežurni delavec Elektra je na objektu izklopil elektriko.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih