fbpx
Mestnik
Aktualno Dogodki Novice

Klub poslovne odličnosti praznoval 20. letnico delovanja

Za nami je leto, ki ga v začetku leta 2020 prav gotovo nismo pričakovali. Naš klub je praznoval 20. letnico delovanja, ki smo jo obeležili naprej na jubilejni skupščini in nato še s pohodom na Mirno goro kjer raste naša Klubska lipa. To sta dva izmed peščice dogodkov, ki smo jih v lanskem letu lahko izvedli v živo. Kljub trdno zastavljenim ciljem in pripravljenemu načrtu dela ter časovnici dogodkov, nam je epidemija novega koronavisa, tako kot vsem ostalim, postavila situacijo na glavo in morali smo se začeti prilagajati vsem predpisom in novemu načinu življenja. Kljub vsemu se nismo pustili čakati na boljše čase, ampak smo naše dogodke postavili v virtualni svet. Tudi naša zadnja skupščina se je prvič odkar klub deluje zaključila preko dopisne seje. 

Ob vsem tem pa nas veseli dejstvo, da se člani zelo hitro učimo, smo se pripravljeni učiti in predvsem, da ne obupamo.

Vsa leta smo bili usmerjeni k organizaciji strokovnih izobraževanj, delavnic, druženju, športnim dejavnostim ter humanitarnosti. Naš cilj ostaja enak tudi za naprej. Trenutno kot kaže še vedno preko aplikacij za videokonference, srčno pa upamo, da čim prej tudi v živo. 

Maja Fink, predsednica Kluba

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih