fbpx
Mestnik
FOTO: Policija.
Aktualno Kronika in policijska poročila

Prijeli mladoletnega tatu, ki je včeraj kradel na kopališču

17. 7. so bili črnomaljski policisti obveščeni o tatvini na kopališču ob reki Kolpi, kjer je nekdo izkoristil krajšo odsotnost dveh oškodovank in jima odtujil torbici z denarjem, dokumenti, bančnimi karticami, mobilnima telefonoma, ključi in osebnimi predmeti ter ju oškodoval za okoli 3.000 evrov. 

Policist PP Metlika je v okviru preiskovanja kaznivih dejanj premoženjske kriminalitete 18. 7. pri naselju Gradac v gozdu našel osebni avtomobil, ki je ustrezal opisu vozila tatu in v bližini izsledil tudi mladoletnega osumljenca iz naselja v okolici Metlike. Osumljencu je zasegel ukradene predmete, ki bodo vrnjene oškodovankama. 

Zasegel mu je tudi denarnico z dokumenti in bančnimi karticami, ki izvirajo iz kaznivega dejanja tatvine na javni prireditvi v kraju Krasinec, v noči na 16. 7. Ukradeni predmeti bodo prav tako vrnjeni oškodovancu.

Policisti okoliščine kaznivih dejanj še preiskujejo in bodo zoper mladoletnika na pristojno tožilstvo podali kazensko ovadbo.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih