fbpx
Mestnik
krompir
Slika je simbolična.
Aktualno Kronika in policijska poročila

PU NM: Iz njive izkopali in ukradli 50 kg krompirja

V noči na 3. 6. so v Škocjanu neznanci vlomili v poslovne prostore lokalne skupnosti. Policisti in kriminalisti so opravili ogled in nadaljujejo z ugotavljanjem okoliščin in aktivnostmi za izsleditev storilcev.

Med 29. 5. in 2. 6. so v Mirni Peči neznanci vlomili v skladiščni prostor podjetja in odtujili 58 pnevmatik za tovorna vozila znamke Sava orjak 5.

V naselju Hudo je med 1. 6. in 2. 6. nekdo z njive izkopal in odtujil okoli 50 kg krompirja.

Pri naselju Telče na območju PP Sevnica je nekdo s pašnika odtujil električnega  pastirja, sončno celico in baterijo. Lastnika je oškodoval za 500 evrov.

V noči na 3. 6. so neznanci z dvorišča podjetja v Mirni Peči odtujili 77 pnevmatik za tovorna vozila znamke Sava in Roadx.

V Koroški vasi na območju PP Novo mesto je med 2. 6. in 3. 6. nekdo vlomil v počitniško hišo in gospodarski objekt in odtujil dve kosilnici. Z vlomom in tatvino je povzročil za okoli 3.500 evrov škode.

Na območju Gabrja je v noči na 3. 6. nekdo na parkirnem prostoru vlomil v osebni avtomobil in iz denarnice v predalu odtujil 100 evrov.

Na Zobčevi ulici v Novem mestu je je v noči na 4. 6. nekdo z oken stanovanjske hiše odtujil dve cvetlični koriti z rožami.

V Podgradu na območju PP Novo mesto je med 31. 5. in 4. 6. neznanec poskušal vlomiti v počitniško hišo, v kletni in skladiščni prostor. V objekt mu ni uspelo priti, z vlomom pa je po oceni oškodovanca povzročil za okoli 2.000 evrov škode.

Med  3. 6. in 4. 6. je na Florjanovem trgu v Novem mestu nekdo vlomil v prostore prodajalne in odtujil menjalni denar in suhomesnate izdelke. Z vlomom in tatvino je povzročil za okoli 2.000 evrov škode, nam je sporočila Alenka Drenik, predstavnica za odnose z javnostmi s policijske uprave Novo mesto.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih