fbpx
Mestnik
Aktualno Dogodki Novice Vrtci, šole, študij

V šoli “v živo”

Po sedmih tednih šolanja na daljavo in desetih tednih odsotnosti s počitnicami vred smo v torek, 5. januarja, ponovno odprli šolska vrata. To je bil za vse nas že tretji prvi šolski dan v tem šolskem letu. Prvi je bil 1. septembra, drugi 9. novembra z začetkom šolanja na daljavo, in tretji je 5. januarja ob ponovni vrnitvi.

V šolo smo se vrnili z mešanimi občutki. Veliko veselje ob snidenju se je mešalo z občutkom odgovornosti in skrbi za zdravje. Pred začetkom pouka smo se zaposleni testirali in z veseljem ugotovili, da smo vsi zdravi. Prvi dan odprtja šole je k pouku prišlo nekaj več kot polovica naših učencev. Pouk pa poteka nekoliko drugače kot smo vajeni. Že pred prihodom smo zelo skrbno pripravili vse potrebno, da bo delo potekalo varno. Nosimo maske, pogosto si umivamo in razkužujemo roke, zračimo učilnice, učenci različnih oddelkov se ne srečujejo med seboj. Toda pomembno je, da smo zdravi in ponovno v šoli. Vsi se trudimo, da bi tako tudi ostalo, ker se veliko lažje učimo »v živo« kot na daljavo.

OŠ Dragotina Ketteja Novo mesto

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih